Tóm tắt
Chương I: Tổng quan nghiên cứu Chương II: Mô hình và Phương pháp nghiên cứu Chương III: Kết quả nghiên cứu Chương IV: Kết luận và kiến nghị
Chủ đề
Doanh nghiệp sản xuất, Kiểm soát quá trình bằng thống kê, Việt Nam, Yếu tố ảnh hưởng
Nhà xuất bản
Trường ĐH Kinh Tế Quốc Dân???dc.relation.reference???
1. “Antony, J (2000), “Ten key ingredients for making SPC successful in organisations”, Measuring Business Excellence, 4(4), pp. 7-10.
2. Antony, J., & Taner, T (2003), “A conceptual framework for the effective implementation of statistical process control”, Business Process Management
Journal, 9(4), pp. 473-489.
3. Antony, J., Alejandro, B., & Taner, T (2000), “Key ingredients for the effective implementation of statistical process control”, Work Study, 49(6), pp 242-247.
4. Anthony, R. N., John, D., & Richard F. Vancil, F. V (1972), Management Control Systems, Homewood: Richard D. Irwin.
5. Awaj, Y. M., Singh, A. P., & Amedie, W. Y (2013), “Quality improvement using statistical process control tools in glass bottles manufacturing company”,
International Journal for Quality Research, 7(1), pp. 107-126.
1. “Antony, J (2000), “Ten key ingredients for making SPC successful in organisations”, Measuring Business Excellence, 4(4), pp. 7-10.
2. Antony, J., & Taner, T (2003), “A conceptual framework for the effective implementation of statistical process control”, Business Process Management
Journal, 9(4), pp. 473-489.
3. Antony, J., Alejandro, B., & Taner, T (2000), “Key ingredients for the effective implementation of statistical process control”, Work Study, 49(6), pp 242-247.
4. Anthony, R. N., John, D., & Richard F. Vancil, F. V (1972), Management Control Sy...See More
1485.pdfG:\KINH TE\1. LUANANTIENSY(OCR)Dung lượng : 3,05 MB
Định dạng : Adobe PDF
Views : 0
Downloads : 0